Visul nostru

Cu o experiență diversă, echipa noastră a reunit cunoștințe extinse realizate în ultimii 25 de ani. Adezivul care ne ține împreună sub umbrela Human Finance este dorința de a sprijini noua generație, construirea comunității moderne și, în cele din urmă, noua lor societate.

Un nou ecosistem

În trecut, am considerat cu toții finanțarea ca un atribut al băncilor și al altor instituții mari. Sharing economy schimbă ecosistemul de finanțare pentru totdeauna, creând efectul de rețea printre participanții pe piață. Acest lucru înseamnă că mai mulți clienți atrag un număr mai mare de parteneri și viceversa. În al doilea rând, tehnologia, automatizarea, analiza sau inteligența artificială creează un nou mediu de servicii financiare "as-a-service", în care serviciile sunt dinamice, la cerere și direcționate, cu un impact enorm asupra costurilor, nivelurilor de investiții și viteza de comercializare.

Funding Circle team

Echipa noastră

Andrei Dudoiu

Founder

Ai nevoie de un sfat pentru afacerea ta?

Fie că e vorba despre utilizarea platformei Human Finance, fie că ai nevoie de un sfat pentru afacerea ta, scrie-ne și unul dintre co-fondatori îți va răspunde în maxim 48 de ore